Adobe Photoshop Elements 2023 WIN CZ FULL BOX 65325551

55 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v SW.cz

    Nedoporučuje produkt

    30 %

    Objednal jsem jsem box -CD ,ale nevšiml jsem si a přišla mi krabice ve které byly hesla na elektronické stažení
    Stáhnout něco s Adobe je pro silné povahy

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Adobe Photoshop Elements 2023 je grafický software, který disponuje mnoha funkcemi pro úpravu fotografií. Technologie umělé inteligence Adobe Sensei pomůže s automatickými úpravami. Možnost deformace fotografie do libovolného tvaru, vytváření dynamických fotografií, úpravy obličejových rysů, výběr objektu jedním kliknutím. 

Odstraňte bleskurychle rušivé prvky

Změňte velikost a udržte akci v centru pozornosti

Tvořte videa technikou stop motion

Kreslete štětcem kreativní vzory

Vytvářejte dokonalých fotek domácích mazlíčků

Přesunujte a duplikujte objekty a měňte jejich velikost

Vylepšujte videa animovaným podkladovým překrytím

Přidejte barevné zvýraznění do černobílých fotek

Vytvářejte působivá videa s využitím dvojité expozice    

Najděte rychle možnosti úprav s průvodcem

Nově můžete využít průvodce a snadno najít to, co chcete udělat, nebo prozkoumat nové věci, které stojí za to vyzkoušet. Hledejte známé výrazy, využijte značky klíčových slov nebo si zvolte z oblíbených možností.    

Přidejte průhledová překrytí

Můžete vytvořit iluzi hloubky v libovolné fotce tím, že hlavní námět orámujete realistickými přírodními překrytími, například květinami, listy nebo trávou.      

Kreslete štětcem kreativní vzory

Namalujte na libovolnou fotografii například srdce nebo hvězdy. Experimentovat můžete s 20 zcela novými vzory a tak si najít své oblíbence.    

Dokonalé snímky krajiny

Vyměňte oblohu, odstraňte mlhu nebo vymažte nežádoucí objekty a vytvářejte impozantní přírodní scény. Díky průvodci můžete vytvořit dokonalé fotky z každé vaší výpravy za dobrodružstvím.    

Vytvářejte moderní duplexové snímky

Aplikujte na fotografie své vlastní duplexové efekty a vytvářejte tak s pomocí průvodce krásné dvoubarevné snímky. Můžete si vybrat z vlastních přednastavených velikostí vhodných pro sociální sítě, přidejte přechod a další efekty.    

Grafický software pro úpravu fotografií. Umožňuje editace pomocí umělé inteligence. Verze 2023. Jazyk: čeština. Plná verze, box balení.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

0zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
55 %
průměr z 2 hodnocení
5
0 ×
4
1 ×
3
0 ×
2
1 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v SW.cz

    Nedoporučuje produkt

    30 %

    Objednal jsem jsem box -CD ,ale nevšiml jsem si a přišla mi krabice ve které byly hesla na elektronické stažení
    Stáhnout něco s Adobe je pro silné povahy

{"Oblíbené kategorie":[["Pánské klasické kalhoty","https://panske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/"],["Sklenice","https://sklenice.heureka.cz/"],["Topení","https://topeni.heureka.cz/"],["Veslovací trenažéry","https://veslovaci-trenazery.heureka.cz/"],["Dětské košile","https://detske-kosile.heureka.cz/"],["Páky ke kávovaru bez dna","https://paky-kavovary.heureka.cz/f:37565:52915294/"],["Běžecké pásy inSPORTline","https://bezecke-pasy.heureka.cz/f:4566:45970/"],["Chrastítka na ruku","https://chrastitka.heureka.cz/f:30237:1/"],["Dámské růžové mikiny","https://damske-mikiny.heureka.cz/f:20493:1430461/"],["Sady náčíní se šťouchadlem na brambory","https://sady-kuchynskeho-nacini.heureka.cz/f:37827:1/"]],"Vybrané značky":[["Programy pro úpravu fotografií Adobe","https://programy-uprava-fotografii.heureka.cz/f:32495:43128247/"],["Programy pro úpravu fotografií Timur Fatykhov","https://programy-uprava-fotografii.heureka.cz/f:32495:43132146/"],["Programy pro úpravu fotografií Ashampoo","https://programy-uprava-fotografii.heureka.cz/f:32495:43226888/"],["Programy pro úpravu fotografií Zoner Software","https://programy-uprava-fotografii.heureka.cz/f:32495:43132147/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat moto řetězy?","https://moto-retezy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-moto-retezy/"],["Jak vybrat dámskou halenku nebo košili?","https://damske-halenky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-damske-halenky-a-kosile/"],["Jak vybrat vitrínu?","https://vitriny-skrin.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vitrinu/"]],"Vybrané produkty":[["RDX Rex F4","https://boxerske-rukavice.heureka.cz/rdx-rex-f4/"],["Defro INTRA XSM","https://krbove-vlozky.heureka.cz/defro-intra-xsm/"],["TP-LINK RE330","https://wifi-zesilovace.heureka.cz/tp-link-re330/"],["Amix Relax + 90 kapslí","https://ostatni-sportovni-vyziva.heureka.cz/amix-relax-plus-90-kapsli/"],["MH Technic venkovní informační vitrína MH60 1000 x 750 mm 9 x A4","https://vitriny.heureka.cz/mh-technic-venkovni-informacni-vitrina-mh60-1000-x-750-mm-9-x-a4/"],["Lysoň Cedník na med pk plast","https://sita-a-cedniky-na-vceli-med.heureka.cz/lyson-cednik-na-med-pk-plast/"],["Ruhhy 22258 černý","https://stojaci-vesaky.heureka.cz/ruhhy-22258-cerny/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}